خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک زرشک

طرز تهیه کیک زرشک

طرز تهیه کیک زرشک

 

طرز تهیه کیک زرشک
طرز تهیه کیک زرشک

 مواد لازم:
آرد: ۱٫۵ لیوان
آرد ذرت: ۲ قاشق غذا‌خوری
زرشک: ۳ تا ۴ قاشق غذا‌خوری
کره نرم شده: یک لیوان
پودر شکر: ۱٫۵ لیوان
پودر بادام یا گردو: یک لیوان
وانیل: یک قاشق چایخوری
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شیر: نصف لیوان

طرز تهیه:
ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و هم زدن را ادامه دهید.
سپس شیر را بریزید و هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را همراه زرشک و پودر بادام به مواد کیک افزوده و خوب مخلوط کنید.
مایه کیک را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. روی این کیک را پودر قند پاشیده و نوش جان کنید.

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = two