خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک زرشک

طرز تهیه کیک زرشک

طرز تهیه کیک زرشک

 

طرز تهیه کیک زرشک
طرز تهیه کیک زرشک

 مواد لازم:
آرد: ۱٫۵ لیوان
آرد ذرت: ۲ قاشق غذا‌خوری
زرشک: ۳ تا ۴ قاشق غذا‌خوری
کره نرم شده: یک لیوان
پودر شکر: ۱٫۵ لیوان
پودر بادام یا گردو: یک لیوان
وانیل: یک قاشق چایخوری
تخم‌مرغ: ۲ عدد
شیر: نصف لیوان

طرز تهیه:
ابتدا پودر شکر، کره و وانیل را در ظرفی مناسب بریزید و با همزن بزنید تا نرم و یکدست شود. بعد تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید و هم زدن را ادامه دهید.
سپس شیر را بریزید و هم بزنید. در نهایت آرد الک شده را همراه زرشک و پودر بادام به مواد کیک افزوده و خوب مخلوط کنید.
مایه کیک را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. روی این کیک را پودر قند پاشیده و نوش جان کنید.

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

seven × = fifty six