خانه / آشپزی / کیک ده سانتی

کیک ده سانتی

کیک ده سانتی

آموزش تهیه کیک ده سانتی

کیک ده سانتی
کیک ده سانتی

👈کیک ١٠ سانتیِ (ارتفاع) معروفِ من😃 بدون هیچ دستکاری😉
٣پیمانه آرد
٣عدد تخم مرغ
١ونیم پیمانه شکر
١پیمانه شیر
١پیمانه روغن
١ق م خوری بکینگ پودر
١ق چ خوری جوش شیرین
١ق چ خوری وانیل

آرد و ب.پ و جوش شیرین رو هم باهم الک کنید…
تخم مرغ و شکر و وانیل رو حدود شش دقیقه بزنید تا خووووب پف کنه و کشدارشه…در حال هم زدن شیری که به دمای محیط رسیدهرو اضافه کنید….و روغن رو…همزن رو خاموش کنید…حالا مخلوط آردی رو در سه مرحله اضافه کنید پره های همزن رو بگیرید دستتون…هر مرحله آرد رو با پره ها فقط در حدی که دیگه آرد توی هوای پخش نشه هم بزنید. نمیخوایم کامل مخلوط شه…آرد رو که کامل ریختید هنوز مایع یکدست نیست…حالا با همزن روشن تا ده بشمرید و هم بزنید. … حتما قالب میان تهی باشه….داخل فری که از یه ربع قبل با دمای ١٧٥گرم کردید بزارید به مدت ٣٥تا ٤٠دقیقه
🔰 اگر این طریقه ی هم زدن رو توی تمام کیکایی که تا حالا گفتم انجام بدید پف خوب و کیک مطلوب رو ۱۰۰% به دست میارید

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

three + seven =