طرز تهیه کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی

کیک پرتقالی

طرز تهیه کیک پرتقالی
طرز تهیه کیک پرتقالی

 

مواد لازم:
آب پرتقال: صد گرم
آرد گندم: ۲۵۰ گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک قاشق مربا خوری
تخم مرغ: چهار عدد
روغن مایع: صد گرم
پودر شکر: صد و پنجاه گرم

▪️با این مقدار مواد لازم به اندازه دو دیس متوسط از ”‌ کیک پرتقالی“ خواهیم داشت.

طرز تهیه:
چهار عدد تخم مرغ را با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل و هفت قاشق غذاخوری پودر شکر (۱۵۰ گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی حدود ۵ دقیقه می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.
روغن را اضافه کرده، هم می‌زنیم سپس آرد گندم (۲۵۰ گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده، نصف آن را با یک الک به تخم مرغ های زده شده اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. بعد آب پرتقال و پوست پرتقال رنده شده را اضافه کرده هم می‌زنیم و بعد بقیه آرد را اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (۱۶۰ الی ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم. ته دو قالب تفلون به شکل مستطیل به طول ۲۶ سانتیمتر را کمی چرب کرده، مایه کیک را در آن ها می‌ریزیم. مایه کیک باید نصف قالب را بگیرد تا جا برای پف کردن داشته باشد. قالب را در طبقه وسط فر برای مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که کیک پف کرده، روی آن کمی طلایی شود). سپس ۵ دقیقه شعله فر را کم (۱۲۰ الی ۱۳۰ درجه سانتی‌گراد) می‌کنیم و بعد کیک را از فر درآورده تا سرد شود.
کیک را از قالب جدا کرده تا آماده پذیرایی شود.

    حجم فایل :

    نوع فایل :

    پسورد :

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

51 ÷ seventeen =