خانه / آشپزی / طرز تهیه لازانیا مرغ

طرز تهیه لازانیا مرغ

طرز تهیه لازانیا مرغ

5987.imgcache1

با این مقدار مواد این غذا را می توان برای ۶ نفر سرو نمود .

مدت زمان پخت : ۴۰ دقیقه

دمای پخت : ۳۵۰ درجه فارنهایت

 

مواد لازم لازانیا مرغ :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
لازانیا ۸ ورقه ۱۰۰ گرم / ۱۵۹ کالری
پنیر خامه ای ۲۲۵ گرم ۱۰۰ گرم / ۴۳۹ کالری
شیر ۱٫۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۱۱۰ کالری
پنیر پارمزان ۱٫۴ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۴۵۲ کالری
تره تازه خرد شده ۱ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
مرغ پخته خرد شده ۱٫۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
کلم بروکلی ۱٫۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۱۰۰ کالری
فلفل قرمز شیرین ۱٫۲ پیمانه ۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری
فلفل سیاه ۱٫۸ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
سس مارینارا ۱ پیمانه نامشخص

 

طرز تهیه لازانیا مرغ :

*فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کرده و بگذارید تا گرم شود . بر طبق دستورالعمل درج شده بر روی جعبه ورقه های لازانیا را بپزید و آبکشی نمایید . پس از آبکش کردن ورقه های لازانیا را از وسط بریده و کنار بگذارید.پنیر خامه ای نرم شده با پشت قاشق نرم شده است.

*. برای درست کردن سس سفید در یک کاسه متوسط با استفاده از میکسر برقی که بر روی سرعت متوسط تنظیم شده است پنیر خامه ای را به مدت ۳۰ ثانیه مخلوط نمایید . به تدریج شیر را اضافه نموده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی بدست آید . این مایه یکدست را به ترکیب پنیر پارمزان و تره اضافه نمایید .

*. برای درست کردن مایه وسط ورقه های لازانیا نیمی از سس سفید آماده شده را به همراه مرغ ، کلم بروکلی ، فلفل قرمز کبابی و فلفل سیاه مخلوط نمایید . ورقه های لازانیا را پهن کرده و مقداری از این مخلوط را در انتهای ورقه ریخته و ورقه های لازانیا را بصورت رولت رول نمایید . انتهای ورقه ها را به هم بچسبانید.

*. تا باز نشود و مایه درون آنها بیرون نریزد . لازانیاهای رول شده را در یک ظرف مستطیلی شکل بچینید.یک فنجان سس مارینا را را بر روی لازانیاهای رول شده بریزید.روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را بمدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فری که با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده است قرار دهید .

*. نکته : کلم بروکلی  یخ زدایی شده و خشک شده و خرد شده.پنیر خامه ای نرم شده با پشت قاشق نرم شده است.فلفل قرمز شیرین کبابی کنسروی خرد شده.

 

مواد لازم سس مارینارا :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
روغن زیتون سه قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
بزرگ سیر خرد شده ۴ حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
پیاز خرد شده یک عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
قارچ خرد شده ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۷ کالری
گوجه فرنگی پوست گرفته و پخته شده ۸۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
پونه یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۶۶ کالری
جعفری یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
ریحان یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری
نمک دریایی نصف قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
شهد میوه دو قاشق سوپ خوری نامشخص
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری
ریحان تازه خرد شده شش برگ ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری

 

روش تهیه سس مارینارا :

*در یک قابلمه سیر را در روغن زیتون سرخ کنید تا رنگ آن مایل به قهوه ای شود . قارچها را به آن اضافه کرده و به پختن ادامه دهید . گوجه فرنگی ها را در مخلوط کن به مدت ۱۰ ثانیه تبدیل به پوره کنید . یا با یک چنگال آنها را له کرده.

*. سپس به مخلوط اضافه کنید . بقیه مواد را به آن افزوده و بدون اینکه در قابلمه را ببندید روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید.ارزشهای غذایی بر مبنای رژیم غذایی ۲۰۰۰ کالری می باشد .

 

خواص ریحان :

*. دانه ی ریحان نیز به علت داشتن لعاب فراوان نرم کننده است و در رفع ورم کلیه  و ترشحات زنانگی مفید است.ریحان ضد دل پیچه است ، پس چه خوب است افرادی که دستگاه گوارش حساس دارند و سریع نفخ می کنند با غذا ریحان مصرف کنند.ریحان در درمان اسهال هم مؤثر است . خوردن تخم بو داده ی ریحان برای درمان اسهال اثر شفا بخش دارد.جوشانده ی ریحان گرفتگی دستگاه گوارش را رفع می کند و ضد تهوع و استفراغ است.

  • لینک های دانلود

  • دانلود با لینک مستقیم
  • حجم فایل

  • نوع فایل

  • پسورد فایل

  • درباره salar dolkhani

    salar dolkhani
    با سلام خدمت شما بازدید کننده عزیز,امیدوارم از بازدید سایت ما لذت برده باشید و مورد پسندتون قرار گرفته باشه و با نظرات و انتقاداتون ما رو تو پیشرفت کمک کنید,من سالار دولخانی هستم . متولد 1373 . دانشجوی دکتری دامپزشکی شماره تماس: 09215485609

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    two + 8 =