خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

شیرینی پسته‌ای

photo_2016-05-26_16-58-37
طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

 

یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.

مواد لازم برای شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات:
شکلات سفید    ۵۰ گرم
کنسرو شیرعسلی    ۱۰۰ گرم
پودر قند   ۵۰ گرم
پودر پسته   ۱۳۰ گرم
پودر هل   ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات تلخ   ۱۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات :
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

27 − = twenty five