خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

شیرینی پسته‌ای

photo_2016-05-26_16-58-37
طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات

 

یک شیرینی ویژه برای آنها که عاشق شکلات و پسته هستند داریم. این شیرینی بسیار راحت آماده می شود و از مواد اولیه خیلی خوشمزه ای تشکیل شده است.

مواد لازم برای شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات:
شکلات سفید    ۵۰ گرم
کنسرو شیرعسلی    ۱۰۰ گرم
پودر قند   ۵۰ گرم
پودر پسته   ۱۳۰ گرم
پودر هل   ۱/۴ قاشق چایخوری
شکلات تلخ   ۱۵۰ گرم

طرز تهیه شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات :
شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

98 − ninety two =