خانه / آشپزی / طرز تهیه دیماج

طرز تهیه دیماج

طرز تهیه دیماج

اموزش تهیه دیماج

 

 

طرز تهیه دیماج
طرز تهیه دیماج

 

مواد لازم:

نان لواش یا اسکوی خرد شده ۵۰۰گرم (سه عدد)
سبزی خوردن ۲۵۰گرم
پیاز بزرگ ۲عدد
سیر ۳تا۴حبه
گردوی خرد شده ۱لیوان
خیار ۲عدد بزرگ
گوجه ۳ عدد متوسط
کره ۱۰۰گرم (یک قالب و یا روغن زیتون یا روغن مایع معمولی)
پودرگلپر ۱قاشق غذاخوری
پنیر کهنه(محلی) یک دوم پیمانه و یا پنیر رنده شده.

 

روش تهیه:

* اولش نون رو میذارین خشک بشه و بعد می کوبیدش، خرده نون ها رو تو یه ظرفی میریزین، زیاد هم خرد نکنین که دیماج خمیر بشه. سبزی خوردن رو با چاقو ریز می کنین و توش میریزین (خیلی خرد نکنین) گردو هم رو خرد می کنین، منتها بکوبیدش بهتره، منظورم اینه که چرخ نکنین، پنیر رو هم رنده کنین توش بریزین. قزوینی ها یه پنیری داره به اسم پنیر کهنه که بیشتر اونو میریزن. بعد به دلخواهتون میتونین گوجه و خیار توش بریزین. نه زیاد ریز کنین نه زیاد درشت. همینکه لای دندون حس بشه کافیه. این مواد رو خوب با هم مخلوط کنین. برای پیاز داغش میتونین پیاز و سیر رو با هم سرخ کنین و بریزین و یا اینکه فقط پیاز خام. بسته به سلیقه خودتون داره. هر دو صورت خوشمزه میشه. بسته به ذائقه تون میتونین پودر زنجفیل هم بریزین ولی من میگم گلپر و سماق مزه بهتری بهشن میدن.

* برای سروش یه عده میان کمی دوغ می پاشن به مواد و یا اینکه کمی خامه میزنن و از مواد به اندازه یه تخم مزغ برمیدارن و بهم می چسبونن، یا برای مجلسی تر شدن با استکان کم باریک بهش شکل میدن و یا اینکه نه خیلی عادی مثل سالاد سرو کنین. من این مدل دوم که مواد رو بهم نمیچسبونن رو بیشتر می پسندم. اگه مواد رو بهم میچسبونین بهتره زودتر سروش کنین. این غذا هم کامله و هم مقوی و اگه نمیخواین پر خوری کنین به نظرم غذای خوب و کاملی محسوب میشه:)

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

nine × = ninety