طرز تهیه باسلوق

باسلوق

آموزش تهیه باسلوق

طرز تهیه باسلوق
طرز تهیه باسلوق

مواد لازم تهیه باسلوق:

نشاسته : ١ پیمانه

آب : ٢ پيمانه

شکر : ٢ پیمانه

گلاب : ٤ تا ٥ ق غ

گردو : به میزان لازم

کره : ٥٠ گرم

پودر ژلاتين :١ ق س

پودر نارگیل: به میزان لازم

طرز تهیه :
نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم. سپس داخل ظرفي که بهتر از جنس تفلون باشه شکر و ١ پيمانه آب رو ميذاريم تا بجوشه، وقتي شكر حل شد پودر ژلاتين رو كه داخل كمي آب سرد باز كرديم اضافه ميكنيم و و بعد از اون نشاسته ي حل شده با آب رو ميزيم و روي حرارت ملايم ميذاريمش و مدام هم ميزنيم و بعد از چند دقيقه نشاسته کم کم گلوله ميشه مشكلي نيست همچنان هم بزنید و با پشت قاشق صافش كنيد بعد گلاب رو بهش اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم. وقتی که نشاسته سفت و شيشه اي شد و خودشو گرفت کره رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا خوب پخته بشه بعد ميذاريم تا ولرم بشه بعد مقداری پودر نارگیل روی یک سینی می ریزیم و به اندازه دلخواه ازش بر ميداريم داخل پودر ميغلطونيم و تو دست گردش ميكنيم و روش يه تيكه گردو ميذاريم.

    حجم فایل :

    نوع فایل :

    پسورد :

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

eight × one =