خانه / آشپزی / طرز تهیه باسلوق

طرز تهیه باسلوق

باسلوق

آموزش تهیه باسلوق

طرز تهیه باسلوق
طرز تهیه باسلوق

مواد لازم تهیه باسلوق:

نشاسته : ١ پیمانه

آب : ٢ پيمانه

شکر : ٢ پیمانه

گلاب : ٤ تا ٥ ق غ

گردو : به میزان لازم

کره : ٥٠ گرم

پودر ژلاتين :١ ق س

پودر نارگیل: به میزان لازم

طرز تهیه :
نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم. سپس داخل ظرفي که بهتر از جنس تفلون باشه شکر و ١ پيمانه آب رو ميذاريم تا بجوشه، وقتي شكر حل شد پودر ژلاتين رو كه داخل كمي آب سرد باز كرديم اضافه ميكنيم و و بعد از اون نشاسته ي حل شده با آب رو ميزيم و روي حرارت ملايم ميذاريمش و مدام هم ميزنيم و بعد از چند دقيقه نشاسته کم کم گلوله ميشه مشكلي نيست همچنان هم بزنید و با پشت قاشق صافش كنيد بعد گلاب رو بهش اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم. وقتی که نشاسته سفت و شيشه اي شد و خودشو گرفت کره رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا خوب پخته بشه بعد ميذاريم تا ولرم بشه بعد مقداری پودر نارگیل روی یک سینی می ریزیم و به اندازه دلخواه ازش بر ميداريم داخل پودر ميغلطونيم و تو دست گردش ميكنيم و روش يه تيكه گردو ميذاريم.

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ten ÷ = one