خانه / آشپزی / طرز تهيه بيسكوييت عروسكي

طرز تهيه بيسكوييت عروسكي

طرز تهيه بيسكوييت عروسكي

طرز تهيه بيسكوييت عروسكي
طرز تهيه بيسكوييت عروسكي

كره ٢٥٠ گرم
زرده تخم مرغ ٢ عدد
پودر شكر ١٢٥ گرم
آرد ٤٥٠ گرم
بكينگ پودر نوك قاشق چايخوري
وانيل ١/٨ قاشق چايخوري

كره سرد را با پودر شكر مخلوط مي كنيم، سپس زرده تخم مرغ و وانيل رو اضافه كرده و در آخر آرد و بكينگ پودر رو ريخته و خوب ورز مي ديم، خمير رو لاي سلفون به مدت ٣-٤ ساعت توي يخچال مي زاريم تا استراحت كنه، از يخچال در مياريم، قالب مي زنيم و در فر با دماي ١٨٠ درجه به مدت ٢٠ دقيقه مي پزيم، ايده آل ترين حالت اينه كه هر ٥ دقيقه به بيسكوييتا سر بزنيم و زماني كه طلايي شد از فر در بياريم و بزاريم خنك شه، در ظرف بچينيم و نوش جان😋
دوستان اول آرد به مقدار ٣٥٠ گرم آرد بريزيد ورز بديد، و با توجه به ميزان چسبندگي خنير مابقي آرد رو كم كم اضافه كنيد، چون من دو بار با دو نمونه آرد مختلف درست كردم ميزان چسبندگي تفاوت داشت، خمير نه خيلي چسبنده و نه خيلي ترد و شكننده باشه، نرم باشه و در عين حال به دست نچسبه.

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

seven × = seventy