خانه / آشپزی / شیرینی بامیه

شیرینی بامیه

شیرینی بامیه

 

bamieh
شیرینی بامیه

بامیه مواد لازم:آب یک پ.آرد سفید یک پ.تخم مرغ دو عدد.کره آب کرده بیست و پنج گرم.نمک یک هشتم ق چ.وانیل نوک ق چ.شربت بار یا همون شیره(برای خوش رنگ تر شدن).

طرز تهیه:داخل یک قابلمه آب و روغن و نمک رو میریزیم و روی شعله ملایم قرار میدیم تا به جوش بیاد(شروع کنه به ریز قل زدن)بعد دو ق از شربت بامیه رو به مایه اضافه میکنیم و یک بار هم میزنیم و بعد یک مرتبه آرد الک شده رو به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم وباقاشق چوبی تند تند هم میزنیم طوری که خمیر نسبتا نرم و یکنواختی به دست بیاد و گوشه ظرف جمع بشه(درست مثل نون خامه ای)بعدبه مدت ده دقیقه تایک ربع خمیرروبا ق چوبی روی حرارت ملایم یکسره هم میزنیم تا خمیر کاملا پخته و بوی خامی آردگرفته بشه.بعد از روی شعله برمیداریم وصبرمیکنیم تاکاملا خنک بشه.بعد از خنک شدن کامل تخم مرغ هارودونه دونه به خمیر اضافه میکنیم و هر کدوم رو یک ونیم دقیقه با خمیر مخلوط میکنیم و با تیغه خمیر زن همزن(من برای اینکه تخم مرغ خوب با مواد مخلوط بشه با دستم خوب ورز دادم که بهتر از تیغه خمیرزن بود) هم میزنیم و بعدتخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم وبعدوانیل رو.بعد خمیر رو داخل قیفی که ماسوره ستاره ای شکل داره میریزیم و داخل روغن ولرم(روغنی که کمی گرم شده ولی روی حرارت نیست)قیچی میکنیم و بعدروی حرارت میزاریم تا سرخ بشه.(بازم حرارت ملایم نه کم نه زیاد)یه کم صبور باشید بعد روغن که شروع به داغ شدن میکنه بامیه ها آروم شروع به پف کردن میکنن و میان بالا.بامیه هارومرتب زیرورو میکنیم به طوری که روی بامیه ها برشته بشه(شعله باید ملایم باشه تا روغن نسوزه).بعد از سرخ شدن سریع و بدون فاصله بامیه های داغ داغ رو تو شربت خنک میریزیم وبایک کفگیربامیه ها روبه زیرشربت هدایت میکنیم. نباید بامیه ها روی شبت بمونن و حدود سه دقیقه میزاریم داخل شربت بعد با پودر پسته یا نارگیل تزیین میکنیم.

شیرینی بامیه
شیرینی بامیه

#شربت_بامیه

شربت بامیه: مواد لازم:شکر دو پ.آب یک پ. گلاب دو ق غ.آبلیمو یک ق غ.گلوکز مایع دو ق غ.
شکر و آب رو در قابلمه ریخته و آب رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد و شکر حل بشه وقتی به جوش اومد زعفران و گلاب و آبلیمو و گلوکز رو بهش اضافه میکنیم بعد زیرش رو کم میکنیم تا تقریبا شش دقیقه بمونه بعد گاز رو خاموش میکنیم.نکته:شربتتون هر چی غلیظ تر باشه بهتره.بعد از اینکه شربت به جوش اومد به هیچ عنوان شربت رو نباید هم بزنید.این نکات رو رعایت کنید شکرک نمیزنه

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

nine × one =