خانه / آشپزی / روش تهیه کیک گلاب

روش تهیه کیک گلاب

روش تهیه کیک گلاب,

نحوه تهیه کیک گلاب,

کیک گلاب,

دستور پخت کیک گلاب,

روش تهیه کیک گلاب
روش تهیه کیک گلاب

این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب تر و دلپذیرتر خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه کیک

آرد                                                     ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر                                         ۱ قاشق چای‌خوری
نمک                                                یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده                          ۷۵ گرم
شکر                                                      ۱۰۰ گرم
تخم مرغ                                                   ۲ عدد
عسل                                                 ۱ قاشق غذاخوری پُر
ماست                                                       ۲۵۰ گرم
روغن گل آفتاب‌گردان                                     ۱۵۰ میلی لیتر
خلال پوست                                              یک عدد لیموترش

 

مواد لازم برای تهیه شربت

آب                                                   ۱۵۰ میلی لیتر
شکر                                                     ۱۰۰ گرم
گلاب                                                ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش                                              یک عدد

برای تزئین

مغز پسته خلال شده
گلبرگ گل محمدی

روش تهیه

* دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.

* آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.

* در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتاب‌گردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

* ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آن‌ها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. می‌توانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.

* مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفته‌اید بریزید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.

* آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.

* هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت می‌باشد. در یک قابلمه‌ی کوچک، آب و شکر را بریزید و آن‌ها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.

* آب لیمو را به محتویات قابلمه اضافه نمایید تا به مدت چند دقیقه همراه با آب و شکر بجوشد. زمانی که شربت تهیه شده کاملاً سرد شد، گلاب را داخل آن بریزید تا معطر شود.

* زمانی که کیک هنوز گرم است، روی آن با یک چاقوی مناسب، چندین سوراخ ایجاد کنید و سپس شربت را روی تمام سطح آن بریزید. خلال پسته را روی سطح کیک بپاشید و بعد آن را به مدت ۱ ساعت در جایی قرار دهید تا سرد شود.

* می‌توانید کیک را همراه با گلبرگ‌های زیبای گل محمدی تزئین نمایید و یا می‌توانید آن را همراه با خامه‌ی زده‌ شده، ماست، انبه یا آلبالو سرو نمایید. این کیک را می‌توانید برای چند روز داخل یخچال نگهداری نمایید.

نوش جان.

ترجمه: زهرا امیری

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل www.amirfun.ir

درباره amir_eyvazi

amir_eyvazi
با سلام خدمت شما بازدید کننده عزیز,امیدوارم از بازدید از سایت ما لذت برده باشید و مورد پسندتون قرار گرفته باشه و با نظرات و انتقاداتون ما رو تو پیشرفت کمک کنید,من امیر عیوضی هستم موسس سایت ,متولد 1370 و فارغ التحصیل کارشناسی رشته برق و الکترونیک و بیش از پنج سال در زمینه وبسایتینگ فعالیت دارم ،شماره تماس با من 09370118255

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

eight × = seventy two