خانه / آشپزی / روش تهیه کیک گلاب

روش تهیه کیک گلاب

این کیک در جمع افراد خانواده دلچسب تر و دلپذیرتر خواهد بود.

مواد لازم برای تهیه کیک

آرد                                                     ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر                                         ۱ قاشق چای‌خوری
نمک                                                یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
مغز بادام رنده شده یا آسیاب شده                          ۷۵ گرم
شکر                                                      ۱۰۰ گرم
تخم مرغ                                                   ۲ عدد
عسل                                                 ۱ قاشق غذاخوری پُر
ماست                                                       ۲۵۰ گرم
روغن گل آفتاب‌گردان                                     ۱۵۰ میلی لیتر
خلال پوست                                              یک عدد لیموترش

 

مواد لازم برای تهیه شربت

آب                                                   ۱۵۰ میلی لیتر
شکر                                                     ۱۰۰ گرم
گلاب                                                ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش                                              یک عدد

برای تزئین

مغز پسته خلال شده
گلبرگ گل محمدی

روش تهیه

* دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. سطح ظرفی را که برای پخت کیک در نظر گرفته‌اید با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را داخل فر قرار دهید.

* آرد را الک کنید و آن را با نمک و بیکینگ پودر و شکر و بادام آسیاب شده ترکیب نمایید.

* در ظرف دیگری تخم مرغ، عسل، ماست، روغن گل آفتاب‌گردان و خلال پوست لیمو را کاملاً با هم ترکیب نمایید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

* ترکیب تخم مرغ را به آرامی در وسط ظرف حاوی آرد و نمک بریزید. آن‌ها را با هم ترکیب نمایید تا کاملاً یکدست شوند. می‌توانید در این مرحله مقداری خلال پسته را نیز همراه مواد دیگر مخلوط نمایید.

* مواد را داخل ظرفی که برای تهیه کیک در نظر گرفته‌اید بریزید و آن را به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که اگر چاقویی را داخل آن فرو نمودید، مواد کیک به آن نچسبد.

* آن را از فر بیرون آورده، بگذارید تا سرد شود.

* هنگامی که کیک در حال سرد شدن است، زمان مناسبی برای تهیه شربت می‌باشد. در یک قابلمه‌ی کوچک، آب و شکر را بریزید و آن‌ها را روی حرارت گاز بگذارید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و آب داخل قابلمه تقریباً نصف شود.

* آب لیمو را به محتویات قابلمه اضافه نمایید تا به مدت چند دقیقه همراه با آب و شکر بجوشد. زمانی که شربت تهیه شده کاملاً سرد شد، گلاب را داخل آن بریزید تا معطر شود.

* زمانی که کیک هنوز گرم است، روی آن با یک چاقوی مناسب، چندین سوراخ ایجاد کنید و سپس شربت را روی تمام سطح آن بریزید. خلال پسته را روی سطح کیک بپاشید و بعد آن را به مدت ۱ ساعت در جایی قرار دهید تا سرد شود.

* می‌توانید کیک را همراه با گلبرگ‌های زیبای گل محمدی تزئین نمایید و یا می‌توانید آن را همراه با خامه‌ی زده‌ شده، ماست، انبه یا آلبالو سرو نمایید. این کیک را می‌توانید برای چند روز داخل یخچال نگهداری نمایید.

نوش جان.

ترجمه: زهرا امیری

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره amir_eyvazi

amir_eyvazi
با سلام خدمت شما بازدید کننده عزیز,امیدوارم از بازدید از سایت ما لذت برده باشید و مورد پسندتون قرار گرفته باشه و با نظرات و انتقاداتون ما رو تو پیشرفت کمک کنید,من امیر عیوضی هستم موسس سایت ,متولد 1370 و فارغ التحصیل کارشناسی رشته برق و الکترونیک و بیش از پنج سال در زمینه وبسایتینگ فعالیت دارم ،شماره تماس با من 09370118255

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

six + three =