روش تهیه کیک شکلات و عسل

مواد لازم:

شکر قهوه ای        ۱۰۰ گرم
کره                ۷۰  گرم
تخم مرغ             ۱ عدد
عسل            ۲ قاشق سوپ خوری
دوغ بی نمک      ۶۰ میلی لیتر
آرد               ۱۵۰ گرم
بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری
مخلوط ادویه*   ۲ قاشق چای خوری
شکلات سیاه خرده کرده  ۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش سفید:

خامه           ۱۰۰ گرم
شکلات سفید      ۱۸۰ گرم
* دارچین، هل، زنجفیل و جوزهندی

 

روش تهیه:

شکر و کره را در کاسه ی کوچکی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ کره روشن شود.

آن گاه تخم مرغ و عسل را بیفزایید و مخلوط  کنید.

سپس به طور یک در میان، مقداری دوغ و کمی از مخلوط مواد خشک که شامل آرد، بیکینگ پودر و ادویه است را به مایه ی قبلی اضافه کنید تا همه مواد لازم به مصرف برسد.

اکنون شکلات را به مایه ی کیک بیفزایید و آن را در داخل قالبی بیضی شکل به طول ۲۸ سانتی که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید.

حالا روی مایه را صاف کنید و قالب را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتی گراد، به مدت تقریبی ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد؛ به گونه ای که اگر خلال چوبی در کیک فرو بردید، چیزی از مایه به آن نچسبد.

بعد کیک را از قالب خارج کنید و روی پنجره ی سیمی خنک نمایید. اینک کیک را با کرم گاناش بپوشانید و در صورت دلخواه روی آن خمیر شکلات سفید پهن کنید و با برگ هایی از خمیر شکلاتی شیری تزیین نمایید.

اکنون کیک را در دیس زیبایی قرار دهید.

 

روش تهیه کرم گاناش سفید:

خامه را درون ظرفی با کف نسبتا ضخیم بریزید و روی اجاق بگذارید تا خامه گرم شود.

آن گاه شکلات را بیفزایید و پیوسته هم بزنید تا کرم صاف و یک دست شود.

پس از خنک شدن، کرم قابل مصرف است.

انرژی کل: ۳۱۰۰ کیلو کالری

درباره amir_eyvazi

amir_eyvazi
با سلام خدمت شما بازدید کننده عزیز,امیدوارم از بازدید از سایت ما لذت برده باشید و مورد پسندتون قرار گرفته باشه و با نظرات و انتقاداتون ما رو تو پیشرفت کمک کنید,من امیر عیوضی هستم موسس سایت ,متولد 1370 و فارغ التحصیل کارشناسی رشته برق و الکترونیک و بیش از پنج سال در زمینه وبسایتینگ فعالیت دارم ،شماره تماس با من 09370118255

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 1 = two