خانه / آشپزی / امورش تهیه پن کیک

امورش تهیه پن کیک

امورش تهیه پن کیک

تهیه پن کیک

امورش تهیه پن کیک
امورش تهیه پن کیک

 

پن کیک نوعی کیکه که توی ماهیتابه درست میشه.  (پن Pan به معنی ماهیتابه). نوع فرانسوی این کیک بسیار نازک تهیه میشه و بهش کرپ Crêpe میگن.
پن کیک در کشورهای مختلف به شیوه های مختلف طبخ میشه و دستورات متوعی داره. برای صبحانه یا عصرانه گزینه بسیار مناسبیه چون راحت و سریع آماده میشه.
امروز مدل ساده و معمولی پن کیک رو آموزش میدم:

مواد لازم:
آرد ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
شیر ۱ پیمانه
کره ذوب شده یا روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ درشت ۱ عدد
روغن مایع برای چرب کردن ماهیتابه

مواد خشک را در ظرفی الک کنید.تخم مرغ، شیر و کره ذوب شده را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید، مواد خشک را هم اضافه کرده مخلوط کنید. زیاد نباید هم بزنید با همزن دستی یا حتی چنگال هم میشود مواد را مخلوط کرد. ماهیتابه نچسب را به وسیله روغن مایع و برس چرب کنید . دقت کنید فقط چرب کنید قرار نیست پن کیک ها را سرخ کنیم . مواد پنکیک را به وسیله قاشق داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید. صبر کنید تا یک طرف پن کیک طلایی شود سپس پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. در هر نوبت میتوانید دو تا سه عدد پن کیک داخل ماهیتابه بپزید. با این مقدار مواد بین ۱۲ تا ۱۵ عدد پن کیک آماده میشود. برای سرو پن کیک میتوانید روی پن کیک گرم عسل یا مربا بریزید. این پن کیک ها برای صبحانه یا عصرانه بسیار لذیذ هستند. نوش جان

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

× three = twelve