خانه / آشپزی / آموزش تهیه شیرینی رولت

آموزش تهیه شیرینی رولت

آموزش تهیه شیرینی رولت

شیرینی رولت

آموزش تهیه شیرینی رولت
آموزش تهیه شیرینی رولت

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
شكر ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
آرد ۱۲۰ گرم
آبجوش یک چهارم لیوان
وانيل یک دوم ق چ
رنگ خوراكي دلخواه بمقدار لازم

طرز تهيه
زرده و سفيده را از هم جدا كنيد
سفيده را با یک سوم شكر در ظرف گود ريخته بمدت هشت تا ده دقيقه بزنيد تا مثل برف سفيد شود

زرده و وانيل و رنگ خوراكي را باد هم مخلوط كنيد کمی مخلوط که شد مابقی شکر و ابجوش رو اضافه و بمدت سه دقيقه با همزن بزنيد
سفیده و ارد را به ترتیب در دو مرحله اضافه و فولد کنید
در سيني ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی انداخته و مواد را میریزیم
طبقه وسط فر با دمال ۲۲۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه
تا زماني كه رويه نان طلايي شو انگاه از فر خارج كنيد
زیاد بپزه میشکنه
کم هم بپزه روش چسبناک میشه
پس دمای فر و زمانش باید دستتون بیاد.
چون فرها باهم فر میکنه
بعد با کاغذ رول میکنیم و در یک حوله میپیچیم تا در حالی که خنک میشه نرم هم بمونه
بعد از خنک شدن از کاغذ جدا میکنیم و خامه میزنیم و دوباره رول میکنیم.

لینک های دانلود دانلود با لینک مستقیم
حجم فایل
نوع فایل
پسورد فایل

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

twenty seven + = twenty eight