خانه / آشپزی / آموزش تهیه شیرینی رولت

آموزش تهیه شیرینی رولت

آموزش تهیه شیرینی رولت

شیرینی رولت

آموزش تهیه شیرینی رولت
آموزش تهیه شیرینی رولت

مواد لازم:

تخم مرغ ۴ عدد
شكر ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم
آرد ۱۲۰ گرم
آبجوش یک چهارم لیوان
وانيل یک دوم ق چ
رنگ خوراكي دلخواه بمقدار لازم

طرز تهيه
زرده و سفيده را از هم جدا كنيد
سفيده را با یک سوم شكر در ظرف گود ريخته بمدت هشت تا ده دقيقه بزنيد تا مثل برف سفيد شود

زرده و وانيل و رنگ خوراكي را باد هم مخلوط كنيد کمی مخلوط که شد مابقی شکر و ابجوش رو اضافه و بمدت سه دقيقه با همزن بزنيد
سفیده و ارد را به ترتیب در دو مرحله اضافه و فولد کنید
در سيني ۴۰×۳۰ کاغذ روغنی انداخته و مواد را میریزیم
طبقه وسط فر با دمال ۲۲۰ درجه به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه
تا زماني كه رويه نان طلايي شو انگاه از فر خارج كنيد
زیاد بپزه میشکنه
کم هم بپزه روش چسبناک میشه
پس دمای فر و زمانش باید دستتون بیاد.
چون فرها باهم فر میکنه
بعد با کاغذ رول میکنیم و در یک حوله میپیچیم تا در حالی که خنک میشه نرم هم بمونه
بعد از خنک شدن از کاغذ جدا میکنیم و خامه میزنیم و دوباره رول میکنیم.

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

sixteen − = 15