خانه / آشپزی / طرز پخت املت قارچ مخلوط

طرز پخت املت قارچ مخلوط

طرز پخت املت قارچ مخلوط

املت قارچ مخلوط

طرز پخت املت قارچ مخلوط
طرز پخت املت قارچ مخلوط

املت قارچ مخلوط😋😋😋😋
(از این املت نمیشه گذشت)

مواد اولیه : برای ۴ نفر
شیر ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۸ عدد
پنیر پیتزا (خرد شده) ½ لیوان
برگ اسفناج تازه (خرد شده) ۲ لیوان
قارچ (ورقه شده) ۲۵۰ گرم
پیاز سفید (نگینی شده) ۱عدد
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
نمک  به میزان لازم
آبلیمو ۲قاشق غذاخوری
فلفل قرمز به میزان لازم

۱- ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرف مناسبی را انتخاب کرده و آن را کاملا چرب کنید.

۲- پیاز را ریز خرد کرده و با مقداری روغن زیتون خوب سرخ کنید و بعد قارچ را به آن اضافه کرده و مقداری آبلیمو اضافه کنید.اسفناج را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید سپس نمک و فلفل را بابت مزه دارکردن اضافه کنید. بهم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
۳- در لایه اول نصف مواد آماده شده را کف ظرف ریخته و صاف کنید و روی آن پنیر اضافه کنید.
۴- تخم مرغ ها را به همراه شیر در ظرفی به خوبی مخلوط کرده و به آن نمک و فلفل بیفزایید.
۵- تخم مرغ ها را بر روی مواد ریخته و در لایه دوم نصف دیگر مواد را ریخته و نهایتاً سطح غذا را با پنیر باقیمانده بپوشانید.

۶- ظرف را برای ۲۰-۲۵ دقیقه در فر قرار داده و برای مطمئن شدن از پخت چنگالی را در مرکز غذا فرو کنید. اگر چنگال بعد از بیرون آمدن تمیز بوده و چیزی به آن نچسبیده بود غذا آماده است.

۵ دقیقه اجازه بدهید تا غذا سرد شود. سپس آن را برش داده و از آن لذت ببرید.

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ fifty six = fifty nine

فروشگاه آنلاین اروم شاپ