خانه / آشپزی / طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

 

مواد لازم اسپاگتی با گوشت قلقلی :

 

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
اسپاگتی ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۳۴۲ کالری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۴۰ کالری
پیاز ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
سیر ۲ حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
تخم مرغ ۱ عدد ۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری
پنیر رنده شده ۲ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۲۵۰ کالری
آرد سوخاری ۳ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۳۵ کالری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۵ کالری
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
جعفری و ریحان به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۳۴ کالری
نمک و فلفل به مقدار لازم ۱۰۰ گرم / ۰ کالری

 

طرز تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی :

* درون قابلمه ای آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.اسپاگتی ها را درون آب جوش بریزید و پس از ۱۰ دقیقه ( بسته به مدت زمان پخت روی بسته بندی ) اسپاگتی ها را آبکشی کنید و کناری بگذارید.

 

دستور تهیه 

اسپاگتی با گوشت قلقلی,تهیه 

اسپاگتی با گوشت قلقلی,روش تهیه 

اسپاگتی با گوشت قلقلی

دستور تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

 

*. درون کاسه ای گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، سیر و پیاز رنده شده ، آرد سوخاری ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک و فلفل بریزید و با دست خوب ورز دهید تا تمام مواد خوب مخلوط شوند سپس تکه هایی به اندازه یک گردو از مواد درست کنید.

*. درون تابه مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن قلقلی ها را درون روغن سرخ کنید ، رب گوجه فرنگی را با ۱ لیوان آب ، آبلیمو ، نمک و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود سپس این سس را به گوشت های قلقلی سرخ شده اضافه کنید ، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید.

 

دستور تهیه 

اسپاگتی با گوشت قلقلی,تهیه 

اسپاگتی با گوشت قلقلی,روش تهیه 

اسپاگتی با گوشت قلقلی

دستور تهیه اسپاگتی با گوشت قلقلی

 

*. تا با حرارت کم گوشت ها مغز پخت شوند و سس غلیظ شود.درون تابه ای دیگر ۱ قاشق غذاخوری روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود سپس اسپاگتی هایی که آبکشی کرده اید را درون تابه بریزید و با حرارت بالا برای ۲ دقیقه تفت دهید تا رطوبت اضافی اش بخار شود.

*. برای سرو این غذا ، اسپاگتی ها را در ظرف ریخته و روی ان سس و گوشت های قلقلی اماده شده بریزید و با کمی جعفری و ریحان خرد شده و پنیر رنده شده تزئین کنید.

*. نکته ها : میتوانید در صورت تمایل به جای رب گوجه از خود گوجه فرنگی بصورت خرد شده استفاده کنید ، اگر در زمان تهیه سس گوجه کمی غلظت سس زیاد شد میتوانید از نصف پیمانه آب جوش درون سس استفاده کنید ، در صورتی که پنیر در دسترس ندارید از سس های اماده استفاده کنید.

 

خواص سیر :

*. مصرف پماد غلیظ سیر ممکن است موجب تحریکات جلدی و حتی سوختگی های خفیف شود.سایر مصارف سیر شامل استفاده از آن برای درمان تب، سرفه، سردرد، شکم درد، احتقان سینوسی، نقرس، روماتیسم، هموروئید، آسم، برونشیت، تنگی نفس، فشار خون پایین، قند خون پایین، قند خون بالا و جای گزیدگی مار استفاده می شود. همچنین از سیر برای مبارزه با استرس و خستگی و حفظ سلامت کبد نیز استفاده می گردد.سیر برای درمان نسیان و فراموشی مفید است.

منبع: ایران کوک

درباره salar dolkhani

salar dolkhani
با سلام خدمت شما بازدید کننده عزیز,امیدوارم از بازدید سایت ما لذت برده باشید و مورد پسندتون قرار گرفته باشه و با نظرات و انتقاداتون ما رو تو پیشرفت کمک کنید,من سالار دولخانی هستم . متولد 1373 . دانشجوی دکتری دامپزشکی شماره تماس: 09215485609

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

five × = five

فروشگاه آنلاین اروم شاپ