خانه / آشپزی / رولت لازانیا، رولت لازانیا اسفناج و پنیر

رولت لازانیا، رولت لازانیا اسفناج و پنیر

رولت لازانیا، رولت لازانیا اسفناج و پنیر

رولت لازانیا، رولت لازانیا اسفناج و پنیر
رولت لازانیا، رولت لازانیا اسفناج و پنیر

مواد لازم رولت لازانیا برای ۴ نفر :

مواد لازم اندازه مقدار / کالری
روغن زیتون یک قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۹۰۰ کالری
پیاز خرد کرده یک سوم پیمانه ۱۰۰ گرم / ۳۶ کالری
سیر له شده یک حبه ۱۰۰ گرم / ۱۲۰ کالری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۷۶ کالری
گوجه فرنگی متوسط خرد شده دو عدد ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری
ریحان تازه خرد شده یک و نیم قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری
شکر یک چهارم قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۴۰۰ کالری
نمک کمی ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
فلفل سیاه کمی ۱۰۰ گرم / ۰ کالری
لازانیا خشک ۸ رشته ۱۰۰ گرم / ۳۰۰ کالری
اسفناج خرد شده ۳۰۰ گرم ۱۰۰ گرم / ۲۵ کالری
پنیر سفید بدون چربی یا کم چربی سه چهارم پیمانه ۱۰۰ گرم / ۲۵۰ کالری
پنیر موتزارلا رنده شده نصف پیمانه ۱۰۰ گرم / ۲۸۹ کالری
پنیر پارمسان ریز رنده شده ۲ قاشق سوپ خوری ۱۰۰ گرم / ۴۵۲ کالری
ریحان تازه خرد شده ۲ قاشق چای خوری ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری
تخم مرغ ۱ سفیده ۱۰۰ گرم / ۱۴۷ کالری

 

طرز تهیه رولت لازانیا :

*برای سس، روغن زیتون را در یک ماهیتابه متوسط گرم میکنیم. پیاز .و سیر را در روغن داغ ریخته، حرارت میدهیم و گاهی به هم میزنیم تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگیها، رب، ریحان، شکر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم و میگذاریم به جوش بیاید.

*. حرارت را کم کرده تا حدود ۵ دقیقه آهسته بجوشد و به غلظت دلخواه برسد (درب ظرف را نمیگذاریم).در این فاصله، لازانیا را طبق دستور مندرج روی پاکت پخته، داخل آبکش ریخته و با آب سرد میشویم. میگذاریم آب اضافه آن برود.

*. برای مواد داخل رولت، آب اسفناج را گرفته و در یک کاسه متوسط پنیرها و ریحان را مخلوط میکنیم، سپس اسفناج و سفیده تخم را به آن افزوده و خوب به هم میزنیم تا یکنواخت شود.

*. فر را در درجه ۳۵۰ فارنهایت یا ۱۷۶ درجه سانتیگراد گرم کرده و در این فاصله رولت ها را میپیچیم. به این ترتیب که مخلوط اسفناج را به طور یکنواخت بر روی ورقه های لازانیا قرار داده (هر ورقه ۴/۱ پیمانه) و ورقه را با دقت لوله میکنیم.

*. رولت ها را دو تا دو تا در ظروف کوچک مخصوص فر قرار داده، مقداری سس روی آنها ریخته و داخل فر قرار میدهیم. حدود ۲۵ دقیقه بعد رولتها آماده هستند.

 

خواص تخم مرغ :

*. تخم مرغ  خام انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا – ارزان و سرشار از مواد مغذی با ارزشی است که ممکن است به کمبود آنها دچار شویم ، به خصوص چربی و پروتئین. تخم مرغ یکی از مواد غذایی حساسیت زا است، ولی من معتقدم که این خاصیت تخم مرغ به دلیل پختن آن است.

*. حرارت دادن به پروتئین تخم مرغ، باعث تبدیل آن به شکل ماده ای می شود که منجر به ایجاد حساسیت در فرد می شود.

*. بنابراین اگر بدن شما به تخم مرغ حساسیت نشان می دهد، خام آن را مصرف کنید و نتیجه را مشاهده کنید. فقط تنها نگرانی که هنگام مصرف تخم مرغ خام وجود دارد، باکتری سالمونلا است.

درباره salar dolkhani

salar dolkhani
با سلام خدمت شما بازدید کننده عزیز,امیدوارم از بازدید سایت ما لذت برده باشید و مورد پسندتون قرار گرفته باشه و با نظرات و انتقاداتون ما رو تو پیشرفت کمک کنید,من سالار دولخانی هستم . متولد 1373 . دانشجوی دکتری دامپزشکی شماره تماس: 09215485609

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

forty six − thirty nine =

فروشگاه آنلاین اروم شاپ