خانه / آشپزی / آموزش تهیه نان کشمش و گردو

آموزش تهیه نان کشمش و گردو

آموزش تهیه نان کشمش و گردو

 طرز تهیه نان کشمش و گردو

آموزش تهیه نان کشمش و گردو
آموزش تهیه نان کشمش و گردو

 

مواد لازم استارتر

آرد نول   ۱ پیمانه
آب سرد   ۱/۲ پیمانه
خمیر مایه فوری   ۱/۱۶ قاشق چایخوری

مواد لازم خمیر

تمامی استارتر
آب     ۲/۳  پیمانه
آرد نول     ۲ و ۲/۳ پیمانه
 کره         ۱/۴ پیمانه(۶۰ گرم)
تخم مرغ  ۱ عدد بزرگ
شکر  ۲ قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری  ۲ قاشق چایخوری
نمک   ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری

 مواد داخل خمیر

گردو خورد شده  ۱ پیمانه
کشمش     ۳/۴  پیمانه
خرما خورد شده   ۳/۴ پیمانه

مواد رومال

آب    ۱ قاشق غذاخوری
شکر  ۱ قاشق  غذاخوری

دمای فر    ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد
مدت پخت  ۳۵ دقیقه
سرو      ۸ تا ۱۰ نفر
روش تهیه

ابتدا مواد استارتر رو مخلوط کنید ، در ظرف دربسته یک شب تا صبح در دمای محیط بماند
بعد این مدت مواد خمیر را مخلوط کنید به این ترتیب:
کره رو روی حرارت کم باز کنید، بگذارید سرد شود و سپس تخم مرغ را به کره افزوده و هم بزنید یکدست شود ، سپس استارتر آماده شده را نیز مخلوط و هم بزنید
حالا این مخلوط را به مواد خشک که الک شده و در ظرف گودی آماده کردید افزوده ورز دهید حدودا یک ربع تا نیم ساعت . با همزن برقی حدودا ۱۰ دقیقه
خمیر را جمع کنید در ظرفی که چرب شده بگذارید و روش را بپوشانید تا یک ساعت
بعد یک ساعت مغزها و میوه ها را به خمیر بیفزایید ورز دهید تا یکنواخت پخش شوند و به شکل دایره ای به قطر حدودی ۲۲ سانت و در قالب گرد همین سایز قرار دهید. نیم ساعت استراحت دهید ، رومال را بزنید و در فر داغ بگذارید تا رویه طلایی شود. بعد ۵ دقیقه از قالب خارج کنید تا سرد شود
نوش جان…

آموزش تهیه نان کشمش و گردو
آموزش تهیه نان کشمش و گردو

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

sixty ÷ 6 =

فروشگاه آنلاین اروم شاپ