خانه / آشپزی / آموزش تهیه رنگینک

آموزش تهیه رنگینک

آموزش تهیه رنگینک

 

آموزش تهیه رنگینک
آموزش تهیه رنگینک

آرد ۲ لیوان  .  کره ۲۰۰ گرم  .  پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری  .  دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
رطب یا خرما مقدار لازم  .  مغز گردو مقدار لازم  .  پودر قند یا پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه : کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را روی کره ذوب شده الک کنید ، با قاشق چوبی و حرارت متوسط مرتب هم بزنید تا آرد در کره سرخ شود ( دقت کنید آرد نسوزد ).

پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد پودر هل و پودر دارچین را اضافه کنید ، کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

هسته خرماها را خارج کنید و داخل خرماها را با مغز گردو پر کنید و داخل ظرف در کنار هم بگذارید سپس مخلوط کره و آرد را روی خرماها بریزید تا روی آنها را بپوشانید.

رنگینک را ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی رنگینک را با پودر پسته یا پودر قند تزیین و سرو کنید.

نکته ها : میتوانید مغز گردو را با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا تُست شود سپس استفاده کنید ، آرد سبوس دار مزه و طعم بهتری به رنگینک میدهد ، در بعضی دستورها آرد تفت داده میشود و پس از اینکه رنگ آرد طلایی شد کره به آن اضافه میشود.

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

85 − = eighty two

فروشگاه آنلاین اروم شاپ