خانه / آشپزی / آموزش تهیه البالو پلو

آموزش تهیه البالو پلو

آموزش تهیه البالو پلو

روش تهیه البالو پلو

 

آموزش تهیه البالو پلو
آموزش تهیه البالو پلو

 

روش پخت:

حدود ششصد هفتصد گرم آلبالوی دم و هسته گرفته رو با نصف پیمونه آب و سه چهار قاشق شکر به مدت یک ربع گذاشتم روی حرارت ملایم تا پخت… سه پیمونه برنج رو هم جوشوندم و آبکش کردم…بعد هم برنج و آلبالو ها رو لایه لایه ریختم تو قابلمه و گذاشتم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشه…آب شربت آلبالوی من کلا یه پیمونه بیشتر نبود …که اون رو هم با کمی روغن ریختم روی برنج……اگه بیشتر از این می بود بقیه اش رو نمی ریختم…چون پلو رو شفته میکنه ….کف قابلمه هم باید سیب زمینی بذارین …چون شهد شربت باعث ته گرفتن پلو میشه…

مقدار شکر بستگی داره به ذایقه خودتون…ما طعم ملس رو می پسندیم و چون آلبالو های من زیاد ترش نبودن سه قاشق شکر ریختم…

من برای خودمون کوفته ریزه درست کردم و چون بچه ها فیله ی مرغ رو بیشتر دوست دارن برای اونها چند تا فیله رو حلزونی کردم و با زعفرون و برشهای لیمو مزه دار کردم و تو کره سرخ کردم.

 

درباره arman mohamadi

arman mohamadi
با سلام خدمت شما بازدید کننده محترم،من آرمان محمدی متولد 1371 و فارغ التحصیل رشته عمران از شما بابت انتخاب سایت ما تشکر میکنم و امیدوارم مورد پسند شما قرار گرفته باشد، ما را با نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود در مسیر پیشرفت سایت همراهی کنید ممنون، شماره تماس:09382141520

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

67 + = seventy three

فروشگاه آنلاین اروم شاپ